keskiviikko 8. elokuuta 2012

Trendi! Spirulina-ravintoaine kehon ja ihon hyväksi

Spirulina-levää!
Kuva: Healthfriend.com
Yksi vaikuttavimmista superfood-lajiin kuuluvista ravintoaineista on Spirulina-levä, joka on yksi maailman ensimmäisistä mikro-organismeista. Spirulina on maailmanravinnerikkain ja ensimmäinen
kasviperäinen ruoka-aine, jota käytetään monipuolisesti niin aliravitsemukseen kuin myös kauneudenhoidossa ihon hoitamiseen.

Spirulina on elämän edellytys
Spirulina on ollut olemassa jopa kolme miljardia vuotta ja sitä kutsutaan elämän perustaksi, sillä sen ainutlaatuinen koostumus tuottaa planeetalle happea. Alkuasukkaat maailmalla kerääntyivät vuorilta rakentamaan elämää vesien äärelle, jolloin makeista vesistä kerättyä spirulinaa hyödynnettiin osana päivittäistä ravintoa. Mayat, inkat ja kanembuslaiset tekivät spirulinasta pannukakkuja ja pitivät myös ihosta huolta sen avulla: levästä tehtiin naamioita, kylpyjä ja hauteita parantamaan haavoja ja suojaamaan ihoa kuivumiselta.

Spirulina kauneudenhoidossa
Kosmetiikkasektori on herännyt toteuttamaan Superfood-trendiä luomalla siihen sopivia kosmeettisia valmisteita. Superfood-käsite näkyy nyt voiteissa, kauneushoitolahoidoissa ja tietysti myös kotihoidossa useimmiten ravintolisäkapseleina. Spirulina sisältää runsaasti proteiineja, aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja ja on siksi todellinen ihon aktivaattori kosmeettisissa valmisteissa. Monesti kosmetiikka hyödyntää spirulinaa anti-age –tuotteissa antamaan energiaa veltostuneelle sekä rypistyneelle ja paperimaiselle iholle.

Tulevaisuuden ruokaa
Euroopan avaruusjärjestö on valinnut yhdeksän tulevaisuuden ruokaa planeettojen välisille matkoille. Nämä ruoka-aineet ovat spirulina, riisi, sipuli, tomaatti, peruna, salaatti, pinaatti, vehnä ja soijapapu. Myös ravintoterapeutit suosittelevat spirulinaa päivittäiseen käyttöön kaikenikäisille. Erityisesti se sopii urheileville, kehonrakentajille, raskaana oleville sekä imettäville.

Tiedonjyvä:
Tärkeimpiä aikuisen ihon hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä ovat proteiinit ja välttämättömät aminohapot. Spirulina sisältää 65 % puhdasta proteiinia ja aminohappoja, jotka toimivat hoitotuotteissa ihon aktivaattoreina. Spirulina sisältää myös runsaasti hiilihydraatteja, kuituja, vettä, rasvahappoja ja mineraaleja. Vitamiineista mukana ovat mm. E, B, niasiini, biotiini ja foolihappo.
Mineraaleista löytyvät mm. rauta, kalsium, fosfori, magnesium ja kalium.

Aitoa Spirulina-levää Beauty Experience kauneushoitolassa!
Tervetuloa kokeilemaan Dr. Med. Christine Schrammek -tuotesarjan Green Peel®Fresh Up -kasvohoitoa. Green Peel® Fresh Up on hellävarainen yrttihoito, joka sisältää aitoa Spirulinaa ihosi virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän. Luonnollinen yrttikuorinta tekee iholle hyvää. Se uudistaa ja raikastaa ihoa ja saa kasvot näyttämään nuorekkuuttaan pitkäkestoisesti ilman herkistymistä! 


Näyttävä video kertoo kaiken, kuinka ihoa hoidetaan tehokkaasti, mutta turvallisesti!

Ei kommentteja: