tiistai 4. syyskuuta 2012

Luxus i Huset!

Täällä sitä ollaan, Tanskassa!

Massage & Spa - Luxus i Huset!
Matka sujui mainiosti ja johan tässä on mukavasti asettauduttu aloilleen. Pahvilaatikot on purettu, vaatteet viikattu kaappiin ja ystäväni MAC on sopivasti kiinni seinässä ja oikealla paikalla. Tästä se lähtee!

Eilen alkoi uusi työtaival, keskellä Kööpenhaminan kiirettä. Työpaikkani on kolmikerroksinen hemmottelukeidas, josta löytyy niin perinteiset kuin aasialaishenkiset hoidot kaikkine erikoisuuksineen... Yksi ainutlaatuisimmista hoitomentelmistä, jota talo tarjoaa on Buddha´s Oil Shirodara, jota harvemmin missään hoitoloissa juuri tarjolla onkaan. Buddha´s Oil kuuluu talon suosituimpiin palveluihin. Hoito pitää sisällään erittäin jännittävän öljykäsittelyn päänahalle ja hiuksiin. Useampi litra hoitavaa öljyä valutetaan terapeuttisesti päänahkaan ja hiuksiin. Erittäin vapauttavaa, uudistavaa ja paleleville asiakkaille todellinen lämpöhoito! Hoidon yhteydessä teen vyöhyketerapeuttisen käsittelyn jalkapohjiin tai kasvo- ja/tai dekoltee ayurvedakäsittelyn. Jokaiseen hoitoon kuuluu ns. "Vesitemppelin" vapaa käyttö. Temppelissä saa kaikessa rauhassa nauttia suomalaisesta saunasta, aromahöyrysaunasta tai pulppuavasta porekylpyammeesta.

Opin eilen thaimaalaisen jalkojenkäsittelyn ennen kasvohoitoja sekä sain koulutuksen upeisiin  Rudolf Care -tuotteisiin, joita mm. kuninkaalliset käyttävät täällä ja luonnolliset tuotteet ovat "luonnollisesti" paikallista alkuperää :) Parasta Rudolf Care -tuotteissa on, että ne ovat saaneet tutun ranskalaisen ECOCERT-sertifikaatin, joka takaa tuotteiden luonnollisen valmistuksen, luomulaatuiset raakainet, kierrätyskelpoiset pakkausmateriaalit ja paljon muuta...

Ihanat asiakkaani Suomessa, jotka blogiani lukevat: minulle saa aikoja edelleen kuukausittain Riihimäellä. Seuraavat vapaat ajat ovat: 2-4.11 ja 30.11-2.12.

Kerron seuraavassa postauksessa Jasmiinista...

Hilsen!

Ei kommentteja: