perjantai 19. lokakuuta 2012

Karamellimaista juhlaa!

Suosikkimeikkisarjani, jota käytän myös kauneushoitolassani Riihimäellä on Couleur Caramel. Tämän tuotesarjan maahantuoja Bionature järjesti viime lauantaina hipat Couleur Caramel -jälleenmyyjille Helsingissä. Mikäpä ihanampaa, kuin päästä juhlimaan samalla kertaa kun on Helsingissä ja tottakai tapaamaan muita kollegoita, jotka Couleur Caramel sarjan parissa työskentelee! Lauantai-illan ollessa tuulisen sateinen, kutsui Hotelli Tornin vieressä sijaitseva lämmin ekomyymälä Nudge luokseen.


Ranskalainen aperitiivi järjestettiin juuri uudelleen ovensa avanneessa Nudgessa, joka tarjoaa kaikenlaista ihanaa ekohenkistä iholle, mielelle, keholle ja suulle. Suosittelen pyörähtämään, sillä tämänkaltaisia erikoisliikkeitä vielä hirmuisesti Helsingissä ole. Nudgen filosofia on elämää ja estetiikkaa, tietoja ja vinkkejä ekologisempaan elämäntapaan sekä tottakai huomioimaan kestävä kehitys kokonaisvaltaisemmin.Ystävällinen henkilökunta palvelee ja vastaa kiperimpiinkin kestävän kehityksen liittyviin kysymyksiin.  Ihanan viihtyisä ja kiva paikka, jos haluaa orientoitua ekologisempaan elämään tai haluaa hemmotella itseään tai ystäväänsä luomukosmetiikalla tai vaikkapa ekologisesti valmistetuilla koruilla!

Aloitimme herkkupöydän antimilla. Tiina Laaksonen (Rullan omistaja ja kehittäjä) oli käärinyt herkullisia sekä esteettisen näköisiä rullia tarjoiluvadeille. Rullat ovat vietnamilaisella valmistutekniikalla käsityönä tehtyjä terveellisiä, korkealaatuisia ja aistikkaan näköisiä sormin syötäviä herkkupaloja. Iloinen Tiina oli tehnyt iltamiin rullat katkaravuista ja todella maistuvasta lohesta. Rullia ei syödä ilman kastiketta, tällä kertaa Tiina tarjosi Rulladipin, joka sisälsi mm. riisiviinietikkaa, sitrushedelmien mehua sekä chiliä! Rulla sormiin ja dippaus! Ihanaa! Rullia on erilaisia tofusta ankkaan ja kaloista härkään! Onneksi ehdin napata kuvan, ennenkuin vieraat hyökkäsivät rullien kimppuun.

Herkkurullat tarjosi Rulla. 
Ilta jatkui ihanasti seurustellen. Paikalle oli saapunut yrittäjiä aina Torniosta saakka. Keskustelut sinkoilivat aiheesta toiseen. Osa ammattilaisista oli ehtinyt pyörähtää messuilla, toiset olivat käyneet toisten tuote-edustajien seminaareissa. Meitä kaikkia vieraita yhdisti ekologinen tapa hoitaa ihoa, kehoa ja mieltä. Saimme toisiltamme hyviä ja inspiroivia ideoita. Näistä kuulette varmasti vielä lisää!


Kauneushoitola Si-Si Lahdesta ja
Upea Elina Taavitsainen EkoEgosta Helsingistä.
Illan emäntä Bionaturen omistaja
Minna Kaunisto.Couleur Caramel meikkiguru Bruce hyökkäsi
EkoEgon Johanna Joutsenniemen kaulaan!
Kutsussa oli vinkattu, että joku duo esiintyisi jossain vaiheessa iltaa. En ollut ollenkaan kiinnittänyt asiaan huomiota, kunnes Eva ja Manu starttasi. Minulta oli mennyt täysin ohi tällainen uutuus. Iso WOW ja kylmät väreet. Ranskalaissuomalainen duo ja pariskunta? Eva & Manu tarjoavat juuri sitä, mitä kuulijat musiikilta haluavat. Voimakkaita tunteita, ihastuttavia melodioita ja vahvoja tekstejä, joihin oli helppo samaistua. Evan & Manun musiikki on hyvin pientä, joka herää kuulijan korvissa sanattoman suureksi ja vietäväksi. Kolmen vartin setin jälkeen olin täysin myyty ja kysyinkin Manulta, oliko heillä levyjä myytävänä, mutta kertoi levyn olevan loppuunmyyty. Onneksi sen voi ladata Itunesista. Suosittelen kaikille musiikin ystäville. Evan & Manun debyyttialbumi sopii syyslevylautaselle. Sytytä siis kynttilöitä ja ota suuri kuppi inkivääriteetä ja kuuntele levyä shaalin alla. Olet myyty!

Ylisuloiset ja taiteelliset Eva & Manu. Olen jo fani!
Ei kommentteja: