perjantai 19. lokakuuta 2012

Aika paukku!

Olipa rankka, mutta erittäin inspiroiva viikko kotimaassa. Yhteen viikkoon saa kyllä mahdutettua, jos oikein aikatauluttaa. Olin alkuun kolme kokonaista päivää Hämeenkadun kauneushuoneella Riihimäellä. Oli ihana nähdä kanta-asiakkaita sekä uusia kasvoja muutaman kuukauden tauon jälkeen. Timanttihionta lauloi ja yrttisyväkuorinnat pyyhkivät viimeiset syksyn väsymyksen merkit ja sameudet pois iholta. Tervetuloa talvi ja pakkasvoiteiden suosittelu alkakoon! 

Kohokohta kotimaassa oli tottakai Suomen kosmetologien yhdistyksen järjestämät kosmetologipäivät Wanhassa satamassa Helsingissä. Mukana oli yhtä sun toista näytteilleasettajaa, innostavia luentoja, mukavia kollegoja ja tottakai yhteishenki ja inspiroiva meininki saivat kauneudenhoitoalan ammattilaiset jälleen aktiivisiksi. Monta halausta ja monta uutta kauneudenystävää jäivät päällimmäisinä mieleen. Oli mahtavat messut!

Itse lähdin oppimaan messuille uutta. Mielessäni on ollut pitkään Beauty Experience kauneushoitolan valikoiman päivittäminen sekä palveluiden uudistaminen. Uutta ja tehokasta ihonhoitoon liittyvää rantautuu vielä tämän vuoden puolella valikoimaani. En tohdi vielä paljastaa mitä olen keksinyt, mutta lupaan kirjoittaa ja tehdä lanseeraukset mukavan näyttävästi. En ehdi kauaa olla pois Helsingistä, sillä lennän päiväksi pohjolaan koulun penkille oppimaan uuden tuotesarjan metkut teoriassa ja käytännössä. Jännittävää!

Viime perjantaina kiiruhdin messuilta kenkäkauppaan, sillä tarvitsin itselleni siistit kengät illan gaalaan. Kampin Nilson-kenkäkaupan avajaisten kautta äkkiä ratikalla Cafe Engeliin, jossa minua odottikin kollegat Ville Äikäs, Kati Kallio ja Sirpa Linder. Mukaan liittyi vielä Ella Baché -sarjan kansainvälinen kouluttaja Pauline Marion. Kilistelimme onnistuneille messuille! Kaikilla painoi hieman väsymys silmäkulmassa, mutta jokainen odotti innokkaana Suomen kosmetologien yhdistyksen iltaa, joka järjestettiin kulman takana Valkoisessa salissa. Tänne ne kengätkin tuli hankittua!

Olimme tottakai kiitettävän myöhässä. Emme saaneet yhteistä pöytää, mutta Villen kanssa sulauduimme pöytään, jossa oli herskyviä kosmetologeja Nivalasta. Ilta jatkui herkutellen ja ajatuksia vaihdellen. Olin saanut edellisenä päivänä viestin, että minut tullaan palkitsemaan Valkoisessa salissa Suomen kosmetologien yhdistyksen hopeisella kunniamerkillä. Ruokailun päätteeksi yhdistyksen puheenjohtaja Arja Korkala kutsui minut viereensä lavalle ja kertoi, että vuonna 2012 hopeisen ansiomerkin palkinnon saaja on toiminut aktiivisesti alalla ja tuottanut tutkimusmateriaalia Suomen kosmetologien yhdistyksen käyttöön. Veti sanattomaksi, mutta jonkinmoisen "vapisevan" hymyn onnistui Ville saamaan kameraan. Kaunis kiitos koko yhdistys luottamuksesta. Tämä innostaa jatkamaan innostavaa otetta kauneudenhoitoalaan ja sen kehitykseen niin Suomessa kuin Tanskassakin!

 1 kommentti:

Jari / Komedo.fi kirjoitti...

Hei, jättiläismäiset onnittelut Lauri ansiomerkistä!

Näin sinut Kosmetologipäivillä ja ajatukseni oli tulla sinua myöhemmin jututtamaankin, mutta aikataulut meni jotenkin ihan vinksinvonksin ja sitten kun aikaa olisi ollut, niin enpä miestä enää mistään löytänyt :)