torstai 27. syyskuuta 2012

Koulutukseen mars!


Odottamani Panpuri-koulutus järjestettiin viime viikolla. Sarjan tarina alkoi uskosta hoitaa ihoa luonnon voimalla, joka toisi tasapainoa mieleen, kehoon ja kokonaisvaltaisesti myös sieluun. Itämaiseen filosofiaan perustuva Panpuri-konsepti tarjoaa asiakkaille enemmän, sillä hoidoissa tasapainotetaan ihon- ja mielen lisäksi myös chakroja sekä koko kehon omaa energiavirtausta eli "flowta". Erityistä Panpuri-koulutuksessa oli uusien hierontamenetelmien oppiminen, joissa hyödynnetään akupainantaa, kuumia yrttinyyttejä sekä aromaterapian sivelyjä. Koko kauneushoitokokemus on kuin sinfoniaa alusta loppuun. Hoidon jokainen osio on tarkoin suunniteltu ja asiakkaan huomioiminen on täydellistä sekä loppuun saakka vietyä.

Henkilökuntaa sekä keskellä edessä Gitte Bøgelund
(Panpuri edustaja Tanskassa) sekä May Aida (Panpurin kansainvälinen kouluttaja)

Panpuri Signature Facial on saanut Asian Crystal Awards -palkinnon parhaimpana kasvohoitona muutama vuosi takaperin, eikä suotta, sillä onhan hoito kuin taideteos. Erityistä huomiota palkinnon saajana tuomaristo oli yllättynyt, ettei Panpuri-tuotteissa käytetä lainkaan vettä. Suurin osa voiteista sekoitetaan asiakkaalle itse, jotta niistä saadaan asiakkaalle parhain hyöty. Puhdistustuotteet ovat tottakai emulsiomaisia, mutta niiden veden korvaava raaka-aine on jasmiinin kukasta uutettu vesimäinen seos, johon tuotteen muut raaka-aineet sekoitetaan.

May kylvettää asiakkaan jalat.
Bangkokista saapunut May oli hyvinkin hienostunut ja rauhallinen kouluttaja, joka esitteli sarjan tuotteet monipuolisesti ja näytti Panpuri Signature Facial -kasvohoidosta hoitodemon. May oli ensimmäistä kertaa kouluttamassa ulkomailla, joten hän oli varmasti yhtä jännittynyt kuin päivän opiskelijatkin :)

Aasiassa kasvohoidot alkavat aina kevyellä jalkakylvyllä, johon yhdistetään asiakkaan tarpeen mukaan kuorintaa, hierontaa tai naamiota. Kun jalat ovat pehmeät ja lämpimät, on koko keho kokonaisvaltaisesti rauhoittunut ja valmis vastaanottamaan kasvohoidon. 
  
Jalkakylpyyn ei välttämättä tarvitse laittaa aina "tehdasvalmista" tuotetta, sillä jalkakylvyn voi rakentaa itse.  May esitteli kukkien, merisuolan ja sitrushedelmien hoitavaa tehokkuutta. Lime jalkakylvyssä puhdistaa ja virkistää sekä luo ainutlaatuisen raikkauden tunteen ja tuoksun niin asiakkaalle- kuin kosmetologillekin. Orkidean terälehdet luovat hoitoympäristöön erittäin holistisen tunnelman ja tekee hoidosta mieleenpainuvan hetken.

Yrttinyyttihemmottelua mallille.

Jalkojenkäsittelyn jälkeen seurasi ihon pintapuhdistus lämpimällä öljyllä sekä kasvojen syväpuhdistus vaahtoavalla puhdistusgeelillä. Ennen kuorintaa ihohuokoset avattiin kuumilla yrttinyyttipusseilla, jotka olivat lämmitetty kuumassa höyrykattilassa. Vasta tämän jälkeen iho kuorittiin perusteellisesti aprikoosiuutteita sisältävällä kuorintavoiteella.

40 minuuttia kestänyt kasvohieronta vei hoitomallit nirvanaan, unohduksiin aasialaiseen tunnelmaan, samalla kun kuumat yrttinyytit lämmittivät kämmenkuoppia. Hieronnan jälkeen voidemainen naamio, jonka vaikutuksen ajan asiakas sai nauttia itämaisesta päänhieronnasta. 

Panpuri Signature Facial on useamman tunnin käsittely, josta muokataan syksyn aikana "taylor-made" kasvohoito kylpylään, jossa olen töissä. 

Panpuri-tuotteet eivät valitettavasti ole saatavilla Suomessa, mutta sarjan tunnelmaan pääsee sarjan kansainvälisellä sivustolla.

Ei kommentteja: